Friday, 2024-03-29, 11:46
Welcome Guest | RSS

  
      Darbas kiekvienam -
             Užsidirbk internete!
 
                                       Choose Your Language











Main
Registration
Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUMAS » Labas pasauli! » Bendraujam :) » Klausimai, pasiūlymai, problemos (Paprašyk pagalbos arba pasidalink genialia idėja)
Klausimai, pasiūlymai, problemos
teraglowDate: Thursday, 2011-03-03, 15:14 | Message # 1
Lieutenant
Group: Администраторы
Messages: 71
Status: Offline
Džiugu tawe matyti, toki su nuotaika wink
 
teraglowDate: Thursday, 2011-03-03, 15:56 | Message # 2
Lieutenant
Group: Администраторы
Messages: 71
Status: Offline
Aš pikta! Tik paprašau išmokos ir webas arba pradeda nemokėt arba išvis sąlygas pakeičia sad
 
teraglowDate: Sunday, 2011-03-06, 20:57 | Message # 3
Lieutenant
Group: Администраторы
Messages: 71
Status: Offline
Gal kas esat susidūdę ar girdėję apie CLUB ASTERIA ? Ar realus toks pinigų uždirbimo būdas?
 
atariDate: Sunday, 2011-03-06, 21:26 | Message # 4
Sergeant
Group: Друзья
Messages: 30
Status: Offline
sveikas atvykes raivis.kils kokiu klausimu,nesidrovek,klausk,pasistenksim atsakyti wink
 
teraglowDate: Sunday, 2011-03-06, 22:24 | Message # 5
Lieutenant
Group: Администраторы
Messages: 71
Status: Offline
Labas raivi, taip ataris teisus, čia visi sawi wink jauskis kaip namie smile
 
yogiplanetDate: Tuesday, 2011-03-08, 12:43 | Message # 6
Sergeant
Group: Друзья
Messages: 31
Status: Offline
Apie CLUB ASTERIA esu girdejas,bet daugiau nieko. brolis lb susizavejas situ darbu pats nedirba ,bet domisi apie tai ,renka visokia info ir t.t. dry jei prades dirbti ir bus geri rezultatai butinai duosiu zine wink

Added (2011-03-08, 12:43)
---------------------------------------------
sveiki ,noreciau uzduoti pora klausimu.

1. Koki patartumete pasirinkti banka pervedinejant pinigus i Lietuva i litus? Ta prasme is kokio banko labiausia apsimoka tai daryti? uzema maziausia laiko ir imami maziausi mokesciai? paypalo neturiu,tai idomu butu suzinoti apie AP ir LR.

2. Gal juokingas klausimas ,bet kaip padaryti ta screen shota ar kaip ten jis vadinasi. kaip kurie buxai reikalauja kad i payment proof ideciau butent screen shota,bet nemoku as kaip ji ideti biggrin

 
teraglowDate: Tuesday, 2011-03-08, 14:52 | Message # 7
Lieutenant
Group: Администраторы
Messages: 71
Status: Offline
OK yogiplanet, butinai pasidalink, pati zadu ten suzaist:)
Dėl bankų: jei pinigus persivedi iš AP į LT tai kainuoja 5 USD, nepriklausomai kokia suma. Jei iš PP - 2 Eurai, nepriklausomai kokia suma.
Kaip pasidaryti screen shota:
Elementarus skrinšotas daromas PrintScrn klavišo pagalba (paspaudus šį mygtuką klaviatūroje). Tačiau dažniausiai nebūtina daryti viso desktopo (darbastalio) skrinšotą, užtenka padaryti konkrečios programos lango nuotrauką, o tam reikia atsidaryti norimą nufotografuoti langą ir spausti Alt+PrintScrn. Po to pasileidžiame Paint'ą (Start->Programs->Accessories->Paint), spaudžiame Ctrl+V, po to pasirenkame meniu File->Save As... nurodome norimą failo vardą bei vietą kur jį išsaugoti, Save As type: laukelyje pasirenkame JPEG ir spaudžiame Save. Taip gauname norimos programos mažą ir informatyvią nuotrauką, kurią galite patalpinti forume ar nusiųsti paštu norimam žmogui.
Paspaudus klaviša,nuotrauka automatiškai "susikūre" jūsų kompo "atminyte"( ir ją poto reik kažkaip perteikti.)

Išsaugodami nenaudokite Save As type BMP formato!!! Nes tokiu atveju failo dydis bus dešimtis/šimtus kartų didesnis nei JPG formato failo, rezultate jo siuntimas truks ilgai, žmonės kurie norės jį pažiūrėti irgi ilgai siųsis tokį failą ir jus už tai visi keiks.

KAIP TEISINGAI ĮDĖTI SCREENSHOTĄ Į PROOF NUORODĄ

Kai gausite pavedimą, susikūrkite Screenshotą ir gryžkite į Request Payout nuorodą. Ten ties pamokėjimu spaudžiam Upload, spaudžiam Parinkti...ir iš savo kompiuterio įsikeliam sukurtą Screenshotą, vėl spaudžiam Upload. Kai jūsų failas įsikėlė, spaudžiam Go back mygtuką. Viskas...jei padarėte teisingai ties Upload atsiranda žalia varnelė. Papildomai į forumą nieko rašyti nereikia.

Niu tikiuosi aiškiai čia išdėsčiau smile

 
yogiplanetDate: Tuesday, 2011-03-08, 15:18 | Message # 8
Sergeant
Group: Друзья
Messages: 31
Status: Offline
Aciu,einu bandyti daryti ta screen shota biggrin

Added (2011-03-08, 15:18)
---------------------------------------------
Isejo cool Dar karta ACIU

 
teraglowDate: Sunday, 2011-03-13, 09:22 | Message # 9
Lieutenant
Group: Администраторы
Messages: 71
Status: Offline
Sweiki, wakar startavau į projektą Club Asteria smile Labai laukiu visų norinčių prisijungti. Šiaip nerizikuojate savo pinigais jei turite du-tris refus, nes už juos Club Asteria sumoka po 9USD tai jums jūsų narystės mokestis kaip ir atsiperka:) Žodžiu, daug info sukėliau ČIA , pasiskaitykit, vertas dėmesio projektas smile
 
teraglowDate: Friday, 2011-03-18, 15:49 | Message # 10
Lieutenant
Group: Администраторы
Messages: 71
Status: Offline
Kas jungiasi į interneta per TEO tiekėją, galėjo tureti problemų prisijungiant prie labai gero ir dosnaus webo LogiPTC...(aišku ir ne tik prie šio, man dar kelių neatidaro) Dabar galite jungtis prie šio vebo ir žiūrėti - jis turėtų jums veikti ir atsidaryti -
prievartavau TEO net 4 kartus, kad tie parazitai susitvarkytų savo išorinį serverį, kuris neleisdavo prisijungti prie šio webo... jų vidinis serveris pasirodo veikdavo nepriekaištingai, tai daviau pyzdako jiems kaip reikiant... ir per 1,5 paros sutvarke :)...

Jei kam kyla tokios problemos prisijungiant prie šio ar kito webo (bet tik tuo atveju, jeigu pas jusų tiekėją tas webas neveikia, o pas kitą veikia), galite drąsiai skambinti savo tiekėjui ir pareikšti pretenziją dėl jų blogo darbo - juk JUS esate jų klientai!!! ir už tai JŪS mokate jiems pinigus!!!

LogiPTC man su trumpomis veikimo pertraukomis neveikė 3 mėnesius.... gaila, kad aš anksčiau nepaspardžiau užkirmijusių TEO šiknų - kiek pinigų per tuos parazitus praradau... sad
Veikiantis LogiPTC per dieną išmesdavo linkų, kad aš surinkdavau 0.20-0.40 USD. vien šiandien, kada tie "supergeruliai" TEO sutvarkė savo išorinį serverį, per 1 val. surinkau 0.12 USD . Čia yra super!

LogiPTC yra elitinis webas ir kas norite, galite jungtis
http://www.logiptc.com/index.php?ref_id=28115

Atsisiunčiat ir instaliuojate į savo naršyklę toolbar'ą, ir žiūrite, kada jis jums išmeta linkus - tada ant toolbaro spaudžiate Browse Ads ir iš atsidariusio tinklapio imate linkus (kaip galima greičiau, kadangi kažkas jums tuos linkus gali permušti smile - čia kaip žaidime "kas pirmesnis" smile )
Target - po 0.01 USD , Standard - po 0.005 USD. Vat ir viskas ... O išmeta LogiPTc tikrai daug ir pakankamai dažnai

O dėl neveikiančių kai kurių vebų - tai rimtai pamąstykit - ar nereikia kažkam pizdako išrašyti, nebijokit skūskitės savo tiekėjui ??!!!

Taigi sėkmės ir gero uždarbio!

 
raivisDate: Saturday, 2011-03-19, 11:40 | Message # 11
Sergeant
Group: Друзья
Messages: 21
Status: Offline
Labai gaila, bet man visvien neleidžia prisijungti sad o iš tavo pasakojymo atrodo labai geras būdas užsidirbti pinigus

Message edited by raivis - Saturday, 2011-03-19, 14:00
 
atariDate: Friday, 2011-04-15, 06:03 | Message # 12
Sergeant
Group: Друзья
Messages: 30
Status: Offline
sveiki,parasiau laiska i alertpay del onbuxo ir gavau atsakyma,tik va problema su anglu ne kas man,nelabai suprantu ka atrase, is vertejo jokios naudos,gal kas galit trumpai isversti,ar atgausiu as investuotus baksus ar nebeverta jau laukti,stai tekstas
Hello,

Thank you for contacting AlertPay's Resolutions department.

Please note that within our recent contact with the seller in question we have been assured that your issue will be addressed. Please be advised that if you have violated seller's Terms of Service and have created multiple accounts, your dispute is unjustified and will be denied due to your violation. Refund to profiting clients are will not be issued.

In order to get your issue resolved you are required to contact the seller at "contact@onbux.com" directly from your email browser explaining your issue in few words and ensuring your transactions details are included.

Please be advised that transactions that are more than 30 days old cannot be disputed.

If your issue is not addressed or resolved within the next following 3 business days, simply REPLY to this email ticket to receive further assistance.

Regards,

 
FORUMAS » Labas pasauli! » Bendraujam :) » Klausimai, pasiūlymai, problemos (Paprašyk pagalbos arba pasidalink genialia idėja)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024
Make a free website with uCoz